Nagrada za kakovost Quality Award 2022

Kakovost – beseda, ki nas spremlja na vsakem koraku. Toda ali ste se kdaj vprašali, kaj je resnični dokaz kakovosti in katere kriterije mora izpolnjevati blagovna znamka, da jo lahko označimo kot resnično kakovostno? 

Kar so bile leta 1963 še sanje majhnega družinskega podjetja, je danes postala realnost. Zahvaljujoč vrhunski kakovosti, inovativnim idejam in dizajnu so kuhinje DANKÜCHEN postale najbolj priljubljena znamka kuhinj v Avstriji. V svoji panogi dosegajo nadpovrečne rezultate in navdušujejo zadovoljne uporabnike po celem svetu. 

Nagrada za kakovost QUALITY AWARD

Avstrijski tržni inštitut je v letu 2022 izvedel teste in analiziral zadovoljstvo uporabnikov z izdelki in blagovnimi znamkami v različnih kategorijah. Med ponudniki kuhinj so kuhinje DANKÜCHEN pometle s konkurenco in prejele nagrado za kakovost: Quality Award – Branchensieger 2022.

Zadovoljstvo strank je pot do uspeha

Zadovoljstvo kupcev je kot kompas, ki lahko vsako blagovno znamko pripelje do uspeha, če se le nauči, orientirati po njem. Ponosni smo, da smo bili ponovno del največje avstrijske raziskave, ki se osredotoča predvsem na zadovoljstvo potrošnikov.

Največja avstrijska tržna raziskava je objektivna in zanesljiva hkrati, saj blagovne znamke nimajo neposrednega vpliva na mnenje kupcev. Ocena Customer Excellence je sestavljena iz priporočil blagovne znamke (Net Promoter Scores) in ocene sedanjih oz. dosedanjih uporabnikov. V kategoriji »kuhinje« so bile upoštevane tudi osebe, ki so izrazile zanimanje za določen izdelek oz. produkt.

Zelo smo ponosni, da so kuhinje DANKÜCHEN med vsemi ponudniki kuhinj osvojile 1. mesto. Tako smo že 5. leto zapored prejeli prestižno nagrado QUALITY AWARD, ki dokazuje našo uspešnost in vašo zavezanost. Vaše zadovoljstvo je razlog, da smo tudi letos postali ZMAGOVALCI!

Brez vas nam ne bi uspelo

Zavedamo se, da nam brez naših zvestih strank, nikoli ne bi uspelo. Zato gre naša zahvala v prvi vrsti vsem ponosnim lastnikom kuhinj DANKÜCHEN! Zahvalo izrekamo tudi tistim, ki ste se kdajkoli zanimali za naše kuhinje in dodatke. 

Prav tako si štejemo v čast, da imamo toliko zvestih sodelavcev, s katerimi skupaj gradimo na prihodnosti in se jim nikoli ne bomo mogli dovolj zahvaliti. 

Hvala vsem!

VI ste razlog, da smo vsako leto boljši – vaše zadovoljstvo je naša zmaga!